Allerzielen

Net als voorgaande jaren zullen op Allerzielen onze overleden parochianen worden herdacht. De namen van hen, die het afgelopen jaar stierven, worden genoemd in de vieringen in de kerken van OLVA en op de begraafplaats aan de Utrechtseweg. Om 15 uur gaan pastor Tuan en diaken Frank Sieraal daar voor in een woord en gebedsviering. Aansluitend kunnen gezegende kaarsen naar de graven en urnenplekken worden gebracht.

Op de beide kerkhoven, in Hoogland en Hooglanderveen, wordt na de kerkdienst een rondgang gemaakt, waarbij kaarsen worden neergezet.

De nabestaanden worden schriftelijk uitgenodigd voor deze vieringen, maar natuurlijk zijn alle parochianen welkom om hen bij te staan en hun eigen doden te gedenken.

Voor iedereen, maar speciaal voor de nabestaanden van overledenen die begraven of bijgezet zijn op Rusthof en Maranatha, is er een gedachtenisviering in de aula van de begraafplaats Rusthof. Pastoraal werker Josephine van Pampus gaat voor en deze viering begint om 15 uur. Er worden lichtjes aangestoken en na afloop is er een samenzijn met koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *